H Mάρα Νεστορίδου μία γυναίκα-σύμβολο για τη δράση της κατέρχεται υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Μία ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στις δράσεις της γύρω από το σημαντικό θέμα των υιοθεσιών, θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες

Ο λόγος για την κυρία Μάρα Νεστορίδου, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για πολλές γυναίκες λόγω της ψυχικής της δύναμης και του αγώνα που δίνει για το ευαίσθητο κομμάτι των υιοθεσιών.

«Είμαι η ζωή που θέλει να ζήσει εν μέσω της ζωής που θέλει να ζήσει». Με τα λόγια του  Άλμπερτ Σβάιτσερ του ανθρώπου που έγινε σύμβολο για την αξία του «σεβασμού της ζωής» και την δράση του στην Αφρική, η Μάρα Νεστορίδου, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Αγρελιά Τρικάλων γίνεται και από τα κορυφαία πρόσωπα που εκπροσωπούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη μάχη των Ευρωεκλογών.

Η κα Μάρα Νεστορίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε πάνω στις Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση και Οικονομία στα Πληροφοριακά Συστήματα. Η ζωή την ένωσε με το Σάκη Μπασδέκη με καταγωγή από την Αγρελιά Τρικάλων όπου και τελικά δημιούργησαν μια πανέμορφη οικογένεια. 

Η οικογένεια μεγαλώνει κι αυτή επίσης με άλλα δύο βιολογικά τους παιδιά, την Έλενα και την Ανθή, ωστόσο η αγάπη και η αποδοχή, η ζεστή αγκαλιά ως προσωπική, οικογενειακή και συλλογική αποστολή εκπληρώνεται από μέρους τους ακόμη και σήμερα, βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να γεφυρώσουν τις ζωές τους αντίστοιχα με παιδιά της Αιθιοπίας.

Το μεγαλείο της στάσης της Μάρας Νεστορίδου, δεν άφησε ασυγκίνητους τους πολιτικούς. Ο σεβασμός της ζωής όπου κι αν γεννιέται, όπου κι αν βρίσκεται, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους να γίνει η πρόταση από το κόμμα των ΑΝΕΛ στην κα Νεστορίδου, και να ανακοινωθεί ως υποψήφια Ευρωβουλευτής, γεμίζοντας με ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο τους συγχωριανούς και Τρικαλινούς όσο και τους αμέτρητους φίλους που έχουν συναντηθεί εδώ και χρόνια, στους ίδιους δρόμους της προσφοράς.

Όπως τόνισε και η ίδια για την απόφασή της, «Έχοντας πλημμυρίσει από συναισθήματα αγάπης αλλά και ευγνωμοσύνης γνωρίζοντας τις δυσκολίες ,έβαλα σκοπό της ζωής μου να βοηθήσω ζευγάρια και άτομα που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Για αυτό το λόγο είμαι μέλος σε ομάδες υιοθεσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό ,συνεργάζομαι με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου αλλά και έχοντας ήδη βοηθήσει πολλά ζευγάρια ανά την Ελλάδα . Τίποτα δεν είναι αδύνατον για μια γυναίκα και μητέρα θέληση ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Η σημερινή Ελλάδα απέχει πολύ από τις ευέλικτες διαδικασίες, από την σωστή ενημέρωση αλλά και στήριξη των ανθρώπων που θέλουν να υιοθετήσουν από Ελλάδα η Διακρατικά. Το ευαίσθητο αυτό θέμα αλλά και η καταπολέμηση του ρατσισμού σε όλο το φάσμα αποτελούν για εμένα τρόπο και στάση ζωής. Η Ευρώπη βρίσκεται σε αυτούς τους τομείς σε κρίσιμη περίοδο ανακατατάξεων, όπου χρειάζεται ανθρώπους που κατέχουν το Know-How μέσα από την πράξη και όχι μέσα από την θεωρία».

Με όλα τα παραπάνω εξ’υπακούεται ότι η κυρία Νεστορίδου αποτελεί ένα πρόσωπο κατάλληλο για την Ευρωβουλή, με μεγάλη διάθεση για προσφορά προς την πατρίδα της και οι Τρικαλινοί και όχι μόνο, μαθαίνοντας για τη σπουδαία δραστηριότητά της, έχουν ένα καλό λόγο για να τη στηρίξουν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου.

Εξάλλου αυτό που χρειαζόμαστε είναι να μας εκπροσωπήσουν νέα πρόσωπα, άφθαρτα και φυσικά να έχουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για το νευραλγικό πόστο του Ευρωβουλευτή.

Η Μάρα Νεστορίδου είναι δεδομένου ότι έχει όλα τα παραπάνω.

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις