Τριάδα εγγύηση για Αγοραστό στα Τρίκαλα

Αν μη τι άλλο το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στα Τρίκαλα, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής είναι και αυτή τη φορά πολύ δυνατό με ικανά στελέχη και ανθρώπους που έχουν αφήσει έργο κατά τη θητεία τους στην περιφερειακή ενότητα.

Ξεκάθαρα ο Χρήστος Μιχαλάκης Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο συγκεκριμένο θώκο έχει δώσει τα πάντα στην τοπική αυτοδιοίκηση κάνοντας πράγματα που για πολλούς φαντάζουν ακατόρθωτα και η δημοφιλία του στο νομό βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αποτελεί το πολύ δυνατό χαρτί του Κώστα Αγοραστού στο νομό Τρικάλων και ίσως η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο να κρίνει και το γενικότερο αποτέλεσμα του συνδυασμού.

Πολύ σημαντική η προσφορά και του Αντιπεριφερειάρχη εμπορίου Χρήστου Γακόπουλου που και εκείνος αθόρυβα έκανε πολλή δουλειά τους μήνες που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο, αλλά και νωρίτερα ως περιφερειακός σύμβουλος. Και εκείνος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Τρικαλινούς και η επανεκλογή του θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή.

Ο Ντίνος Μπάρδας από την πλευρά του όλα αυτά τα χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος και παλιότερα ως Αντιπεριφερειάρχης Γεωργίας βρισκόταν συνεχώς δίπλα στα προβλήματα των πολιτών, αποτελώντας εκ των πιο παλιών αυτοδιοικητικών καθώς εκλέγεται συνεχώς εδώ και 25 ολόκληρα έτη. Και μάλλον το…σερί θα συνεχιστεί καθώς και στις επερχόμενες εκλογές θα είναι λογικά ένας από τους εκλεγέντες.

Με τέτοιο επιτελείο, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη που επίσης είναι αξιόλογα και δυναμικά πως να μην αισθάνεται σιγουριά ο Κώστας Αγοραστός για τα Τρίκαλα;

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις