Βούλιαξε από κόσμο το Πετρωτό στην αποψινή συγκέντρωση του Μιχάλη Μπαγιώτη(ΦΩΤΟ)

Με μία μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Πετρωτό, ολοκλήρωσε απόψε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης.

Η πλατεία του Πετρωτού κατακλύστηκε από κόσμο που από την αρχή μέχρι το τέλος της ομιλίας ενθάρρυναν το δικό τους άνθρωπο, ο οποίος σε κάτι παραπάνω από 24ώρες ρίχνεται στη μάχη των εκλογών, έχοντας ένα μεγάλο στόχο, να κερδίσει τη Δημαρχία υλοποιώντας το φιλόδοξο πρόγραμμά του.

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης ανέβηκε στο βήμα και ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στους ισχυρούς δεσμούς με το Πετρωτό, ενώ βούρκωσε από συγκίνηση αναφερόμενος σε παιδικά του βιώματα και τον αείμνηστο πατέρα του, τον οποίο ευχαρίστησε λέγοντας ότι χωρίς εκείνον δε θα βρισκόταν εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Εν συνεχεία επιτέθηκε στη δημοτική αρχή, ασκώντας έντονη κριτική σε διάφορες παραλείψεις της ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες εντάσεις που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια και αναλύοντας το πλάνο του για το πως αυτές θα εξαλειφθουν σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος.

Αναφέρθηκε επίσης σε άλλα μείζονα θέματα όπως για παράδειγμα τα πολλά αδέσποτα που κυκλοφορούν στα χωριά του Δήμου και ανέλυσε το φιλόδοξο πρόγραμμά του που θα βάλει το Δήμο Φαρκαδόνας σε μία νέα τροχιά.

‘Οσον αφορά το κομμάτι του αθλητισμού αποκάλυψε ότι στόχο του αποτελεί η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται οι νέοι της περιοχής.

Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε τη στήριξη των συγχωριανών του, για να γνωρίσει την αποθέωση, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε έναν έναν τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους του.

Βλέποντας κανείς την αποψινή ομιλία του Μιχάλη Μπαγιώτη στο Πετρωτό, αλλά και τις προηγούμενες ομιλίες του υποψήφιου Δήμαρχου και τον κόσμο που τις παρακολούθησε καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη από τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας προς το πρόσωπό του, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και φυσικά θα πρέπει να σταθούμε στο ότι το ψηφοδέλτιό του περιλαμβάνει πάρα πολλούς νέους ανθρώπους με υψηλό κίνητρο επιθυμία, αλλά και δυνατότητες να βοηθήσουν την περιοχή τους.

Σειρά τώρα έχει η κάλπη όπου μένει να επαληθευτούν όλα τα παραπάνω με ψήφο στο Μιχάλη Μπαγιώτη.

Το Trikalaelections βρέθηκε στην ομιλία του Μιχάλη Μπαγιώτη στο Πετρωτό και σας μεταφέρει το παρακάτω φωτορεπορτάζ:

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις