Για 2η θητεία Δήμαρχος Πύλης ο Κώστας Μαράβας

Για 2η θητεία Δήμαρχος Πύλης ο θα διατελέσει ο νυν Δήμαρχος Κώστας Μαράβας, ο οποίος τέλειωσε το ματς στο 90λεπτο, χωρίς να χρειαστεί την παράταση, πετυχαίνοντας μια μεγάλη ομολογουμένως νίκη, μαχόμενος με τρεις άξιους «αντιπάλους», με το ποσοστό του να ξεπερνάει το 52% από την πρώτη Κυριακή και σύμφωνα με το επιτελείο του, μετά και από την τελική καταμέτρηση, μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 54%.

Μετά και την διαφαινόμενη νίκη του ο Κώστας Μαράβας, όπως είχε υποσχεθεί κατά την κεντρική του ομιλία, βρέθηκε στον χώρο του εκλογικού του κέντρου στην Πύλη και κατά την είσοδό του, πνίγηκε στις αγκαλιές των συνεργατών του, αλλά και απλών ψηφοφόρων του, που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ακολούθησε ένα μικρό γλεντάκι υπό τους ήχους του κλαρίνου, ενώ μέρα έγινε ο νυχτερινός ουρανός της Πύλης από τα βεγγαλικά που εκτοξεύθηκαν…

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κ. Μαράβας, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του, τους συνεργάτες του υποψηφίους συμβούλους σε δημοτικό τοπικό επίπεδο, καθώς και τον κόσμο που τον τίμησε για δεύτερη φορά με την ψήφο του, υποσχόμενος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στην προηγούμενη θητεία του, χωρίς να σταματήσει ούτε μια μέρα η αναπτυξιακή τροχιά στην οποία ετέθη ο Δήμος, ενώ ταυτόχρονα έκανε γνωστό πως αυτή του η θητεία θα είναι η τελευταία στο τιμόνι του Δ. Πύλης.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, απόψε το βράδυ, Δευτέρα 27 Μαϊου, στις 9:00.

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις