Μ. Μπαγιώτης:”Ουδέν ψευδέστερον τούτου”

‘Εντονος εκνευρισμός του υποψήφιου Δήμαρχου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας και άρθρου, το οποίο ο ίδιος μέσω ανάρτησης χαρακτηρίζει ως ψευδές.

Αναλυτικά η ανάρτηση Μπαγιώτη:

Η ηλεκτρονική σας εφημερίδα OichaliaLIVE, που όχι απλά πρόσκειται στον συνυποψήφιο συνδυασμό της Κυριακής αλλά συμπεριφέρεται ως δημοσιογραφικό όργανό του, δημοσίευσε ένα υποκειμενικό, σκόπιμο και ατεκμηρίωτο άρθρο ηλεκτρονικής εφημερίδας των Τρικάλων. Το εν λόγω άρθρο αναφέρεται σε δήθεν παρεμβάσεις και παιχνίδια στελεχών της ΝΔ υπέρ της δικής μου υποψηφιότητας. «Ουδέν ψευδέστερον τούτου». Πράγματι, έγιναν παρεμβάσεις κάποιων στελεχών της ΝΔ, μόνο που οι παρεμβάσεις αυτές έγιναν υπέρ του κ. Σακελλαρίου από τον πρώην βουλευτή κ. Λέγγα, από τον γνωστό παράγοντα της περιοχής τον κ. Λιούτα και από κάποιους αλλους μικρότερης εμβέλειας.
Οι πάντες στον Δήμο Φαρκαδόνας γνωρίζουν ότι από τότε που δήλωσα την υποψηφιότητά μου άφησα πίσω την κομματική μου ταυτότητα και όλοι οι πρώην και νυν βουλευτές, εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος σεβάστηκαν την επιλογή μου αλλά και τήρησαν την κεντρική πολιτική θέση της ΝΔ να μην αναμειχθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές των μικρών δήμων.
Εμείς μιλάμε με ονόματα και διαθέτουμε και τα αντίστοιχα σοβαρά, αξιόπιστα και δημοσιευμένα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τα όσα γράφουμε. Η εν λόγω δημοσιογραφία μπορεί να μιλήσει με την ίδια αντικειμενικότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία;

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις