Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη σημερινή παρουσίαση του συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα»

Εντυπωσιακή αναμένεται η σημερινή επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Καλαμπακιώτες και όχι μόνο αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» για να ακούσουν από κοντά τις βασικές αρχές και το όραμα του κ. Παπαμιχαήλ, και να δουν το έμβλημα και τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα» για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Στην ανοικτή πρόσκλησή του ο κ. Παπαμιχαήλ αναφέρει τα εξής:

Πιστεύουμε στα Μετέωρα
Εργαζόμαστε για το μέλλον όλων μας

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» στο Καστράκι όπου θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές, το όραμα, το έμβλημα, καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα» για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Καλούμε να παρευρεθεί σύσσωμη η κοινωνία του Δήμου Μετεώρων, ώστε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση να κάνουμε την αρχή και να θέσουμε τα θεμέλια του μεγάλου οράματος για τον Δήμο μας με αιχμή του δόρατος ένα συγκροτημένο και πλήρες σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης, πολιτικής προστασίας και ένα αποκεντρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα.

Η νέα δημοτική παράταξη, που ιδρύουμε και επισήμως σήμερα με επικεφαλής το Γιάννη Παπαμιχαήλ, έχει ως στόχο να αποτελέσουν τα Μετέωρα ένα αναπτυξιακό πρότυπο, και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εγώ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η ομάδα μου θα είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια να αποκτήσει ο Δήμος μας την ανάπτυξη που του αξίζει με όλη τη δύναμη μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων
Γιάννης Παπαμιχαήλ

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις