Σύνθημα νίκης από το Μιχάλη Μπαγιώτη στην παρουσίαση του συνδυασμού του(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Οιχαλία και συγκεκριμένα στο κέντρο διασκέδασης “Αφροδίτη” η παρουσίαση του συνδυασμού του Υποψήφιου Δήμαρχου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί, σε μία όμορφη βραδιά.

Η μεγάλη προσέλευση κόσμου έστειλε μήνυμα ενόψει των επερχόμενων εκλογών, αναφορικά με τη δυναμική του Μιχάλη Μπαγιώτη που φιλοδοξεί να κερδίσει την εκλογική μάχη.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν πλήθος ανθρώπων της τοπικής πολιτικής σκηνής, μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης εμπορίου Χρήστος Γακόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Απόστολος Κολίτσας, Ντίνος Μπάρδας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, αλλά και πλήθος υποψήφιων από όλο το νομό.

Επίσης πολύς ήταν και ο κόσμος από τον τοπικό αθλητισμό και δη το χώρο του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς που στηρίζει τον αγώνα του Μιχάλη Μπαγιώτη.

Ο κ. Μπαγιώτης με ένα μεστό λόγο ανέλυσε το πλάνο του σχετικά με το πως θα κινηθεί σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς της καθημερινότητας εάν κερδίσει τις εκλογές , εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στη νυν δημοτική αρχή.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη στην προσπάθειά του.

Εν συνεχεία ο κ. Μπαγιώτης παρουσίασε έναν έναν τους υποψήφιους συμβούλους του, που έγιναν επίσης δεκτοί με επευφημίες από τον κόσμο και αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα δυνατό ψηφοδέλτιο γεμάτο με ανθρώπους που έχουν όρεξη και δυνατότητες να βοηθήσουν τον τόπο τους, την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalaelections από την παρουσίαση του συνδυασμού του Μιχάλη Μπαγιώτη:

Μοιραστείτε το σε:

Σχετικές δημοσιεύσεις